TwitterFacebookE-mail
 

Bent u klaar voor de toekomst? Gelijkvloers wonen, een comfortabel huis met minder (tuin)onderhoud, spreekt u dat aan? Dan is Toekomst Ready Wonen misschien wel iets voor u. Bij deze tweejarige proef kunnen huurders van 60+ tegen gunstige voorwaarden verhuizen van een grote eengezinswoning naar een kleiner huis. Als u zich bij ons aanmeldt  kunt u mét behoud van uw huidige huurprijs én voorrang op de geselecteerde woningen reageren. De proef begint op 1 mei en loopt tot 1 mei 2019. Aanmelden kan tot 1 juli 2017 en geldt tot het einde van de proefperiode.

 

Toekomst Ready Wonen

1. Wonen met meer comfort
Gelijkvloers wonen, een huis met maximaal twee slaapkamers en minder (tuin)onderhoud. Klinkt dat niet ideaal voor de toekomst? Als u wilt verhuizen, helpt WSN u graag.
2. Met behoud van uw huidige huurprijs
Huurt u een eengezinswoning, dan krijgt u de kans om comfortabeler te wonen met behoud van uw huidige huurprijs. Uw maandlasten gaan dus niet omhoog. En daarnaast betekent kleiner wonen meestal ook minder energiekosten.
3. Met voorrang een woning
Als u zich aanmeldt voor Toekomst Ready Wonen, heeft u bij toewijzing van een woning voorrang op andere geïnteresseerden.

 

Voorwaarden voor deelname

Als u wilt deelnemen aan het project, moet u voldoen aan een aantal voorwaarden:

  • U bent 60 jaar of ouder.
  • U huurt nu bij WSN een eengezinswoning met minimaal drie slaapkamers.
  • Uw belastbaar huishoudinkomen is niet hoger dan € 36.165,-.
  • U staat ingeschreven als woningzoekende bij www.woningneteemvallei.nl
  • U heeft geen betalingsachterstand en geen overlastdossier.


Als u in aanmerking komt voor deelname aan het project, dan krijgt u voorrang bij het reageren op passende woningen.

 

Aanmelden Toekomst Ready Wonen

U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier.
 


Uw inkomensgegevens (let op de voorwaarde: niet hoger dan € 36.165)

Uw belastbaar jaarinkomen 2016 kunt u opvragen bij de Belastingdienst met uw DIGID op www.mijnoverheid.nl of via 0800-0543 (gratis). Houd uw burgerservicenummer bij de hand.
 

Gegevens Woningnet

Staat u nog niet ingeschreven als woningzoekende? Registreer u zo snel mogelijk op www.woningneteemvallei.nl. Met uw inschrijving doet u mee aan Toekomst Ready Wonen.